BejelentésVancza Jenő http://vajo.5mp.eu
Mottó: Ne hagyd, hogy mások becsapjanak,Gyere hozzám!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Vancza Jenő

HA SZERETNÉTEK TÖBBET MEGTUDNI RÓLAM, AKKOR EZEN AZ OLDALON MINDENT MEGTUDSZ, MIK A KEDVENCEIM, MIT SZERETEK CSINÁLNI, MEG MINDENT.

AKI SZERETNE MEGISMERNI NÉZZEN BE, ÉS VÉLEMÉNYEZHETI IS.

  A postagalamb egyesületeknek Magyarországon közel 5500 tagja van. Ezek az emberek szeretettel, napi rendszerességgel gondoskodnak galambjaikról. Madaraikat tréningeztetik, hogy azok április és szeptember között részt tudjanak venni a postagalamb versenyeken.

„Éremtan, a történettudománynak a régi pénzekkel és érmékkel foglalkozó segédtudománya.”

 

Persze én csak hobbi szinten űzöm. A fotózás területén az utóbbi években a digitalizáció folytán végbement forradalmi változások azt eredményezték, hogy a fényképként megjelenő vizuális látvány számítástechnikai eszközökkel teljes egészében módosítható, megváltoztatható. A végtermék jellege (fénykép formátum és megjelölés) az átlagos fogyasztóban azonban még mindig azt a téves meggyőződést kelti, hogy a korábbi ezüst nitrát fotótechnológiai eljárás által kötött valóságkeretek kötött ábrázolja a kép a témáját.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!